Одеська область як найбільш перспективний регіон для розвитку еногастрономічного туризму в Україні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Еногастрономія – напрямок в туризмі, який має на меті пропаганду традиційних для даної місцевості продуктів, вирощених з дотриманням традиційних технологій в гарантовано екологічно чистій місцевості. Саме цей вид гастрономічного туризму є одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг. Розглянуто найбільш популярні вино-гастрономічні тури в Одеській області. З огляду на високий рівень забезпеченості Одеської області природними рекреаційними ресурсами і всі перспективи для розвитку інфраструктури, зроблено висновок, що вона має значні передумови для розвитку еногастрономічного туризму як засобу підтримки місцевих виробників.
Опис
Чуприна А. С. Одеська область як найбільш перспективний регіон для розвитку еногастрономічного туризму в Україні / А. С. Чуприна ; наук. кер. М. Р. Кисса // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України : матеріали круглого столу та студент. наук.-практ. конф., Одеса, 12 квіт. 2018 р. / Одес. нац. екон. ун-т. – Одеса, 2018. – С. 422–427 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
еногастрономічний туризм, розвиток туризму, Одеська область, вино-гастрономічні тури
Бібліографічний опис