Напрями вдосконалення виробництва нових зернових хлібців

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження з розроблення нових зернових хлібців підвищеної харчової цінності на основі спельти з використанням вітчизняних природних компонентів, а саме: порошків шипшини, горобини, розторопші та екстракту зеленого чаю.
Опис
Значек, Р. Р. Напрями вдосконалення виробництва нових зернових хлібців / Р. Р. Значек, М. Р. Мардар // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 4–6 верес. 2019 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2019. – С. 199–200 : рис.
Ключові слова
зернові хлібці, виробництво зернових хлібців, спельта
Бібліографічний опис