Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено, що використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технологіях борошняних виробів сприятиме розширенню асортименту функціональних виробів, підвищенню їх якості та харчової цінності.
Опис
Іоргачова, К.Г. Використання рослинної сировини зі специфічними властивостями в технології різних груп борошняних кондитерських виробів / К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, К.В. Хвостенко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., Харків, 12-14 листоп. 2014 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2014. – С. 101-102.
Ключові слова
здорове харчування, борошняні кондитерські вироби, технологічні властивості борошна, пшениця ваксі, топінамбур
Бібліографічний опис