Дизайн в готельно-ресторанному бізнесі (І частина)

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У навчальному посібнику комплексно розглянуті: можливості дизайну як процесу, що визначає рівень комфорту готелю (ресторану); основні характеристики і показники дизайну на прикладі інтер'єрів готелів і ресторанів; підходи до проектування і дизайн- проектування готелю і ресторану; еволюція стилів в естетиці та сучасні стилі у об'єктах готельно-ресторанного бізнесу. Рекомендована для менеджерів, викладачів, магістрів та студентів за фахом готельно-ресторанного бізнесу.
Опис
Іванова, Л. О. Дизайн в готельно-ресторанному бізнесі (І частина) : навч. посіб. / Л. О. Іванова, Т. В. Страхова, Є. В. Іваненко ; за ред. Л. О. Іванової ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одеса : Астропринт, 2021. — 196 с. : іл. — Бібліогр.: с. 197-201.
Ключові слова
дизайн готелю, види дизайну, показники комфорту готелів, дизайн-проектування готелю, стиль готелю, інтер'єр готелю
Бібліографічний опис