139443 Спосіб оброблення напівфабрикатів із м'яса птиці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб оброблення напівфабрикатів із м'яса птиці, що передбачає розділення тушок птиці на анатомічні частини, виділення напівфабрикатів, упакування в бар'єрну плівку в умовах вакууму і зберігання при температурі 0…2 °C, який відрізняється тим, що виділені напівфабрикати перед упакуванням додатково зрошують 2,4…2,5 %-вим водним розчином антиоксидантної добавки "Мальтовин" протягом 10…15 с, після чого їх витримують на столах або стрічках транспортерів з перфорованою поверхнею протягом 10…15 хв.
Опис
Пат. на корисну модель 139443 Україна, МПК (2019.01) A23L 3/3472 (2006.01), A23L 3/36 (2006.01), A23L 13/00. Спосіб оброблення напівфабрикатів із м'яса птиці / Савінок О. М., Літвінова І. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201905470 ; заявл. 21.05.2019 ; опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1.
Ключові слова
напівфабрикати із м'яса птиці, оброблення м'ясних напівфабрикатів, антиоксидантні добавки, "Мальтовин"
Бібліографічний опис