141483 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітей

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітей, що містить борошно пшеничне, маргарин, цукор, яйця курячі, дріжджі хлібопекарські і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно горохове, волоські горіхи і сироватку.
Опис
Пат. на корисну модель 141483 Україна, МПК (2020.01) A23L 7/00, A23L 7/10 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітей / Скалига А. О., Салавеліс А. Д. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201910090 ; заявл. 30.09.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.
Ключові слова
булочні вироби для дітей, приготування булочних виробів, борошно горохове, волоські горіхи, сироватка
Бібліографічний опис