141611 Спосіб приготування соусу "Дарунок осені"

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування соусу, що включає інспектування, мийку сировини, перетирання, термічну обробку і змішування компонентів, який відрізняється тим, що як компоненти рецептури використовують обліпиху, мед, олію льону, корицю, аніс і кунжут, при цьому перед змішуванням обліпиху перетирають, мед розтоплюють при температурі 27-37 °C протягом 5-10 хв., насіння кунжуту пасерують при 110-120 °C протягом 1-3 хв.
Опис
Пат. на корисну модель 141611 Україна, МПК (2020.01) A23L 23/00. Спосіб приготування соусу "Дарунок осені" / Козонова Ю. О., Масляк І. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201907690 ; заявл. 08.07.2019 ; опубл. 27.04.2020, Бюл. № 8.
Ключові слова
соус "Дарунок осені", приготування соусів, обліпиха, мед, олія льону, кориця, аніс, кунжут
Бібліографічний опис