Забезпечення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Крупіна С. В. Забезпечення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України / С. В. Крупіна, Т. Ю. Кравчик // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 15–16 жовт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, ННІ приклад. економіки та менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса, 2020. – С. 115–117. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
конкурентоспроможність, підприємства кондитерської галузі
Бібліографічний опис