141837 Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель, що містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, яйця курячі (меланж), соду харчову і масло вершкове, яка відрізняється тим, що вона містить цільнозмелене борошно з білозерної екстра-м'якої пшениці.
Опис
Пат. на корисну модель 141837 Україна, МПК A21D 13/06 (2017.01). Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Аветісян К. В., Фатєєва А. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201910874 ; заявл. 04.11.2019 ; опубл. 27.04.2020, Бюл. № 8.
Ключові слова
вафельні вироби, виробництво цукрових вафель, цільнозмелене борошно, борошно з білозерної екстра-м'якої пшениці
Бібліографічний опис