145180 Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссіні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва хлібних паличок типу гріссіні, що містить борошно пшеничне, олію рослинну, сіль кухонну та воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зеленої гречки, насіння чіа та вуглекислий амоній, а як олію рослинну містить олію оливкову.
Опис
Пат. на корисну модель 145180 Україна, МПК (2020.01) A21D 13/00, A21D 13/02 (2006.01), A21D 13/04 (2017.01), A21D 13/06 (2017.01). Композиція інгредієнтів для приготування хлібних паличок типу гріссіні / Соколова Н. Ю., Павловський С. М., Чабан А. Б., Свердликівська В. В., Чорна В. Р. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u202003809 ; заявл. 24.06.2020 ; опубл. 25.11.2020, Бюл. № 22.
Ключові слова
гріссіні, хлібні палички, приготування хлібних паличок, борошно пшеничне, борошно зеленої гречки, чіа, вуглекислий амоній, олія оливкова
Бібліографічний опис