48859 Композиція інгредієнтів для рибного холодцю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для рибного холодцю, що містить харчові відходи риб з кістковим скелетом, моркву, коріння петрушки, цибулю, часник, лаврове листя, перець чорний та желюючий компонент, яка відрізняється тим, що як желюючий компонент вона містить добавку з ламінарії, збагачену кальцієм.
Опис
Пат. на корисну модель 48859 Україна, МПК (2009) A23L 1/05. Композиція інгредієнтів для рибного холодцю / Калугіна І. М., Марачєва С. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200909454 ; заявл. 14.09.2009 ; опубл. 12.04.2010, Бюл. № 7.
Ключові слова
рибний холодець, ламінарія, кальцій
Бібліографічний опис