Використання дрібнодисперсних кісточок винограду для кулінарних виробів оздоровчої дії

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Дідух Г. В. Використання дрібнодисперсних кісточок винограду для кулінарних виробів оздоровчої дії / Г. В. Дідух, Я. Д. Гусак-Шкловька, Є. О. Стефанова // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 71–72 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
дрібнодисперсні кісточки, кісточки винограду, кулінарні вироби оздоровчої дії
Бібліографічний опис