Удосконалення смакових характеристик м’ясних заморожених виробів у тісті

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Агунова Л. В. Удосконалення смакових характеристик м’ясних заморожених виробів у тісті / Л. В. Агунова, К. Мацієвська // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 110–111 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
удосконалення смакових характеристик, м’ясні заморожені вироби, заморожені вироби у тісті
Бібліографічний опис