Вимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Мельник І. В. Вимоги до якості пивоварного ячменю як несолодженої сировини у виробництві пива / І. В. Мельник, А. В. Борта, М. Д. Ульянов // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 122–124 : табл.
Ключові слова
пивоварний ячмінь, несолоджена сировина, виробництво пива
Бібліографічний опис