Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Новічкова, Т. П. Новічков, В. К. Асауленко, Н. В. |
Keywords: | послуга сомельє ресторанне господарство |
Issue Date: | 2021 |
Description: | Новічкова Т. П. Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства / Т. П. Новічкова, В. К. Новічков, Н. В. Асауленко // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 137–139 : табл. – Бібліогр.: 3 назв. |
URI: | https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/18110 |
Appears in Collections: | Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
81_sci_conf_of_teach_2021_Novichkova.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.