Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства
Authors: Новічкова, Т. П.
Новічков, В. К.
Асауленко, Н. В.
Keywords: послуга сомельє
ресторанне господарство
Issue Date: 2021
Description: Новічкова Т. П. Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства / Т. П. Новічкова, В. К. Новічков, Н. В. Асауленко // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 137–139 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/18110
Appears in Collections:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81_sci_conf_of_teach_2021_Novichkova.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.