Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Національні традиції приготування хлібопекарних виробів в аспекті розвитку ресторанного бізнесу
Authors: Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Keywords: національні традиції хлібопекарних виробів
приготування хлібопекарних виробів
розвиток ресторанного бізнесу
Issue Date: 2021
Description: Лебеденко Т. Є. Національні традиції приготування хлібопекарних виробів в аспекті розвитку ресторанного бізнесу / Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова // Збірник тез доповідей 81-ї наукової конференції викладачів академії, Одеса, 27–30 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 139–140. – Бібліогр.: 7 назв.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/18111
Appears in Collections:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81_sci_conf_of_teach_2021_Lebedenko.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.