Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Лебеденко Т. Є. Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності / Т. Є. Лебеденко, І. В. Солоницька, Т. П. Новічкова // Забезпечення якості вищої освіти: підвищення ефективності використання інформаційних технологій у здійсненні освітнього процесу : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 14–16 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 434–435.
Ключові слова
підготовка фахівців, індустрія гостинності
Бібліографічний опис