Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Середняк Т.К.
Анотація
У навчальному посібнику розглянуто теоретичні і прикладні основи підприємництва та інвестиційної діяльності в харчовій і переробній промисловості України. Досліджено організаційно-правові форми підприємництва, державне регулювання підприємницькоі діяльності, механізм створення власної справи. Особливу увагу приділено практичним аспектам підприємництва: ресурсному забезпеченню, витратам і цінам на продукцію, фінансово-економічним результатам, оподаткуванню, ефективності діяльності тощо. Висвітлено теоретичні основи інвестування, інвестиції в засоби виробництва і суть інвестиційного проекту. Обrрунтовано пропозиції стосовно прийняття рішень про інвестування в умовах невизначеності економіки України. Видання рекомендується для здобувачів вищої освіти першого, другого і третього рівня галузей знань 07 "Управління та адміністрування" і 18 "Виробництво та технології"; співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі.
Опис
Свистун, Т. В. Підприємництво та інвестиційна діяльність в харчовій і переробній промисловості : навч. посіб. / Т. В. Свистун, Н. Й. Басюркіна, С. Ю. Вігуржинська ; за ред. Т. В. Свистун ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Дніпро : Середняк Т.К., 2021. — 248 с.
Ключові слова
основи підприємництва, підприємницька діяльність, організаційно-правові форми, ресурсне забезпечення, витрати і ціни на продукцію, оподаткування, інвестування, реальні інвестиції, інвестиційний проект, власна справа, харчова і переробна промисловість
Бібліографічний опис