Підготовка пшениці до переробки в круп’яні продукти

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто традиційну технологію підготовки пшениці до переробки в крупи та надано недоліки технологічного процесу.
Опис
Підготовка пшениці до переробки в круп’яні продукти / С. М. Соц, І. О. Кустов, Н. В. Хоренжий, Ю. Я. Кузьменко // Science, Research, Development. #28: Technics and Technology : monografia poconferencyjna (Zbiór artykułów naukowych recenzowanych, Baku, 29.04.2020 – 30.04.2020). – Warszawa, 2020. – Р. 49–50. – Ref.: 6 tit.
Ключові слова
пшениця, переробка пшениці, підготовки пшениці до переробки
Бібліографічний опис