Застосування побутових холодильних приладів для термічної обробки харчових продуктів, напівфабрикатів і сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Тітлов О. С. Застосування побутових холодильних приладів для термічної обробки харчових продуктів, напівфабрикатів і сировини / О. С. Тітлов, В. Г. Приймак // Актуальні проблеми енергетики та екології: матеріали XVI Всеукр. наук.-техн. конф., Одеса, 5-7 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, Навч.-наук. ін-т холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського; орг. ком. конф.: голова Б.В. Єгоров, замісники: Н.М. Поварова, Б.В. Косой. – Одеса, 2016. – С. 247-249. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
побутові холодильні прилади, термічна обробка, харчові продукти, напівфабрикати, сировина
Бібліографічний опис