Інноваційні підходи до розвитку закладів ресторанного господарства Одеського регіону, відродження національних технологій

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Прогресивний розвиток закладів ресторанного господарства, конкурентоздатність, стійкість в умовах нестабільності, наявності ринкових загроз тісно пов'язані з інноваціями, здатністю підприємств вміло їх впроваджувати у свою діяльність. Проте, далеко не всі інновації відразу сприймаються споживачами і швидко приносять прибуток. Тому актуальним є моніторинг і аналіз інновацій, їх класифікація з урахуванням особливостей регіону, діяльності, специфіки закладів. Актуальним є дослідження міжнародних трендів інноваційного розвитку в сфері ресторанного господарства, визначення перспективних для закладів Одеського регіону з урахуванням реалій сучасного ринку. Розглянуто найбільш цікаві тренди інноваційного розвитку закладів ресторанного господарства для Одеського регіону.
Опис
Лебеденко Т. Є. Інноваційні підходи до розвитку закладів ресторанного господарства Одеського регіону, відродження національних технологій / Т. Є. Лебеденко // Маркетинг як основа формування стратегії соціально-економічного розвитку прикордонного регіону : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Чернівці (Україна) – Сучава (Румунія), 11–12 листопада 2020 р. / Чернівец. торгов.-екон. ін-т КНТЕУ. – Чернівці, 2020. – С. 291–295. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
заклади ресторанного господарства, Одеський регіон, інновації, етнічні кухні, гастрономічний туризм
Бібліографічний опис