Дослідження смаків населення щодо споживання харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодні, питання забезпечення населення планети продовольством є одним з найбільш актуальних, а продовольча безпека кожної країни знаходиться у центрі уваги відповідних урядових та громадських організацій. У рамках вивчення проблеми продовольчої безпеки України та питання самозабезпечення населення якісними, безпечними та доступними харчовими продуктами вітчизняного виробництва та походження, було проведено дослідження щодо споживчих переваг населення м. Одеси під час виробу та купівлі продовольчої продукції.
Опис
Кордзая Н. Р. Дослідження смаків населення щодо споживання харчових продуктів / Н. Р. Кордзая, Б. В. Єгоров // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., Харків, 19 берез. 2020 р. / Нац. фармац. ун-т. – Харків, 2020. – С. 346–348 : рис. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
продовольча безпека, якість харчових продуктів, контроль якості харчової продукції, самозабезпечення населення харчовими продуктами, споживчі переваги населення
Бібліографічний опис