Оцінка якості та асортименту твердого сичужного сиру «Російський»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено оцінку якості твердого сичужного сиру «Російський» найбільш популярних торгівельних марок «Ферма», «Шостка», «Пирятин». Здійснено повноту маркування обраних зразків, визначено їх якість та безпечність.
Опис
Мусієнко О. В. Оцінка якості та асортименту твердого сичужного сиру «Російський» / О. В. Мусієнко, О. І. Данилова // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : зб. пр. за підсумками ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів, Київ, 9–10 квіт. 2020 р. / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. – Київ, 2020. – С. 66. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
твердий сичужний сир, якість сиру, безпечність сиру, органолептичні показники
Бібліографічний опис