Регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовані способи регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах, до яких відносять: температуру зберігання, високотемпературну обробку, застосування гідроколоїдів рослинного походження, вміст кухонної солі, зберігання у модифікованій атмосфері, опромінення дозою від 1 до 3 кГр.
Опис
Регулювання вмісту біогенних амінів у харчових продуктах / Я. О. Баришева, А. О. Нікітчіна, Т. А. Манолі, А. Т. Безусов, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : зб. пр. за підсумками ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів, Київ, 9–10 квіт. 2020 р. / Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. – Київ, 2020. – С. 80–82. – Бібліогр.: 9 назв.
Ключові слова
біогенні аміни, харчові продукти, гістамін, пектинові речовини, зберігання харчових продуктів
Бібліографічний опис