Адаптація харчових підприємств України до нестабільних умов господарювання

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Монографія містить результати досліджень, присвячених сучасному стану, адаптивним властивостям, економічним проблемам харчових підприємств. Надано пропозиції щодо покращення управління підприємствами з виробництва харчових продуктів і напоїв в Україні. Запропоновано методологічний інструментарій адаптації підприємств та побудови адаптивних стратегій управління їх розвитком. Обґрунтовано методичні підходи до розробки стратегій харчових підприємств з урахуванням впливу різних факторів нестабільного середовища, в тому числі економічних, політичних, природно-кліматичних тощо. Розраховано на фахівців з адаптивного управління, науковців, керівників всіх рівнів агропромислового комплексу.
Опис
Басюркіна Н. Й. Адаптація харчових підприємств України до нестабільних умов господарювання [Текст] : монографія / Н. Й. Басюркіна, Т. В. Дудка, О. О. Меліх. - Одеса : ТЕС, 2013. - 160 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 149-157. - ISBN 978-966-2389-99-9.
Ключові слова
адаптації підприємств, стратегічний розвиток, агропромислова інтеграція, адаптивні стратегії управління, зміни клімату, адаптации предприятий, стратегическое развитие, агропромышленная интеграция, адаптивные стратегии управления, изменение климата
Бібліографічний опис