Зберігання зерна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено теоретичні основи, експериментальна база та методики проведення лабораторних робіт з визначення фізичних та фізіологічних показників якості зернових мас при зберіганні, визначення зараженості зерна шкідниками хлібних запасів та заходи боротьби з ними, порядок проведення та оформлення документації з кількісно-якісного обліку зерна. Описи експериментальних установок та методик виконання лабораторних робіт враховують специфіку майбутньої професії студентів. Для студентів вищих навчальних закладів професійного спрямування «Харчова технологія та інженерія». Може бути корисним для магістрів, аспірантів та працівників промисловості, що займаються післязбиральною обробкою, зберіганням та переробкою зерна.
Опис
Яковенко, А. І. Зберігання зерна [Текст] : лаб. роботи : навч. посіб. / Яковенко Анатолій Іванович, Борта Алла Василівна ; за ред. Г. М. Станкевича ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2015. - 95 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 73. - ISBN 978-617-637-088-8.
Ключові слова
зберігання зерна, вентилювання зерна, вологість зерна, дихання зернової маси, зараження зерна, захист від шкідників зерна, облік зерна, органолептичні показники якості зерна, псування зерна
Бібліографічний опис