Використання борошна з пшениці ваксі в технології галет на основі крохмальних сиропів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В ході проведення роботи нами було досліджено можливість повної заміни цукру на мальтозний сироп в рецептурі галет «Арктика».
Опис
Іоргачова, К.Г. Використання борошна з пшениці ваксі в технології галет на основі крохмальних сиропів / К.Г. Іоргачова, К.В. Хвостенко, І.В. Приз // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 55-56.
Ключові слова
борошно з пшениці ваксі, технологія галет, крохмальні сиропи
Бібліографічний опис