111699 Спосіб захисту м’яса і м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу винаходу поставлено задачу створити спосіб захисту м'яса і м'ясопродуктів, в якому шляхом введення додаткової операції, а також зміни складу плівкоутворюючої композиції, забезпечити підвищення ефективності захисту м'яса і м'ясопродуктів від патогенної мікрофлори, покращення структурно-механічних властивостей, зменшення собівартості та спрощення технології.
Опис
Пат. на винахід 111699 Україна, МПК A23B 4/22 (2006.01), A23B 4/10 (2006.01), C12R 1/25 (2006.01), A23L 3/3463 (2006.01). Спосіб захисту м’яса і м’ясопродуктів / Віннікова Л. Г., Кишеня А. В., Ямборко Г. В., Ліманська Н. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № а2015 12711 ; заявл. 22.12.2015 ; опубл. 25.05.2016, Бюл. № 10
Ключові слова
м’ясо, м’ясопродукти, плівкоутворююча композиція, мікробіологічна суспензія, захист м'яса
Бібліографічний опис