103944 Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас, що містить м'ясо куряче, шпик хребтовий, сіль, цукор, перець чорний мелений, яка відрізняється тим, що вона додатково містить стартову культуру Lactobacillus sakei і мускатний горіх.
Опис
Пат. на корисну модель 103944 Україна, МПК A23L 1/317 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва варених ковбас / Поварова Н. М., Єгорова А. В., Мельник Л. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 05781 ; заявл. 12.06.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1
Ключові слова
варені ковбаси, Lactobacillus sakei, виробництво варених ковбас, м'ясо куряче
Бібліографічний опис