Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: 103946 Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба
Other Titles: Пат. на корисну модель 103946 Україна, МПК A21D 2/36 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01)
Authors: Гулько, Г. В.
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Keywords: пшеничний хліб
водний екстракт шипшини
водний екстракт меліси
виробництво пшеничного хліба
Issue Date: 2016
Abstract: Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, цукор-пісок, маргарин столовий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш водних екстрактів шипшини і меліси.
Description: Пат. на корисну модель 103946 Україна, МПК A21D 2/36 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва пшеничного хліба / Гулько Г. В., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 05786 ; заявл. 12.06.2015 ; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/4104
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pat_kor_103946.pdf171.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.