104665 Спосіб виробництва пластівців з полби

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва пластівців з полби, що передбачає зволожування, відволожування, пропарювання, темперування і плющення, який відрізняється тим, що зерно полби з вологістю 10-14 % лущать на трьох лущильних системах, сортують, крупу полби зволожують до вологості 24,0-26,0 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно полби сорту "Зоря України".
Опис
Пат. на корисну модель 104665 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/143 (2016.01). Спосіб виробництва пластівців з полби / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Жара М. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07975 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 10.02.2016, Бюл. № 3.
Ключові слова
пластівці з полби, зволожування, відволожування, пропарювання, темперування, плющення, полба, полба сорту "Зоря України".
Бібліографічний опис