Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Название: 104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Другие названия: Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01)
Авторы: Нікулін, А. С.
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Ключевые слова: пшеничний хліб
пшеничне борошно
водний екстракт меліси
приготування пшеничного хліба
Дата публикации: 2016
Краткий осмотр (реферат): Композиція інгредієнтів для приготування хліба з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт меліси.
Описание: Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба / Нікулін А. С., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07924 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/4164
Располагается в коллекциях:Патенти на корисну модель

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pat_kor_104892.pdf176.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.