Знайшли помилку в тексті на сайті? Допоможіть нам її виправити!
Назва: 104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба
Інші назви: Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01)
Автори: Нікулін, А. С.
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Ключові слова: пшеничний хліб
пшеничне борошно
водний екстракт меліси
приготування пшеничного хліба
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): Композиція інгредієнтів для приготування хліба з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт меліси.
Опис: Пат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба / Нікулін А. С., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07924 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/4164
Розташовується у зібраннях:Патенти на корисну модель

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pat_kor_104892.pdf176.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.