Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНікулін, А. С.-
dc.contributor.authorЛебеденко, Т. Є.-
dc.contributor.authorКожевнікова, В. О.-
dc.date.accessioned2018-09-21T06:43:41Z-
dc.date.available2018-09-21T06:43:41Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttps://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/4164-
dc.descriptionПат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хліба / Нікулін А. С., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07924 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4.en_US
dc.description.abstractКомпозиція інгредієнтів для приготування хліба з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне вищого ґатунку, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить водний екстракт меліси.en_US
dc.subjectпшеничний хлібen_US
dc.subjectпшеничне борошноen_US
dc.subjectводний екстракт мелісиen_US
dc.subjectприготування пшеничного хлібаen_US
dc.title104892 Композиція інгредієнтів для приготування пшеничного хлібаen_US
dc.title.alternativeПат. на корисну модель 104892 Україна, МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/36 (2006.01)en_US
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pat_kor_104892.pdf176.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.