Кормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження було порівняльне вивчення кормової цінності виноградної вичавки з різних сортів винограду (Ізабела, Шасла, Одеський чорний) після їх термічної сушки.
Опис
Кормова цінність борошна з виноградних вичавок з різних сортів винограду / А. П. Левицький, А. П. Лапінська, І. В. Ходаков, В. В. Тарасова // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 7–8.
Ключові слова
кормова цінність, борошно, виноградні вичавки, виноград
Бібліографічний опис