106190 Спосіб приготування напоїв для спортсменів та осіб з підвищеними фізичними навантаженнями

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб приготування напоїв для спортсменів та осіб з підвищеними фізичними навантаженнями, відповідно до якого, в мінеральну лікувально-столову воду "Спортивна" вводять цукор, лимонну кислоту і смако-ароматичну добавку, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мг/дм3 готового продукту: Цукор 75,0 лимонна кислота 1,9 смако-ароматична добавка 1,0-3,0 мінеральна лікувально-столова вода "Спортивна" решта. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що додатково в мінеральну лікувально-столову воду "Спортивна" вводять яблучний сік в кількості 1,8 мг/дм3 готового продукту. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як смако-ароматичну добавку використовують емульсію "Червоний апельсин - гарцинія" або "Мультифрут" компанії Esarom.
Опис
Пат. на корисну модель 106190 Україна, МПК (2016.01) A23L 2/00. Спосіб приготування напоїв для спортсменів та осіб з підвищеними фізичними навантаженнями / Коваленко О. О., Коваленко І. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07921 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.
Ключові слова
напої для спортсменів, мінеральна вода, лікувально-столова вода, яблучний сік, емульсія "Червоний апельсин - гарцинія", емульсія "Мультифрут", мінеральна вода "Спортивна"
Бібліографічний опис