106191 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що включає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, формування тістових заготовок, бродіння, вистоювання, випікання виробів на 70 %, зберігання та повне випікання, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 25-50 % картопляного крохмалю.
Опис
Пат. на корисну модель 106191 Україна, МПК A21D 8/06 (2006.01). Спосіб виробництва хлібобулочних виробів / Солоницька І. В., Пшенишнюк Г. Ф., Коцюк І. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2015 07922 ; заявл. 10.08.2015 ; опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8.
Ключові слова
хлібобулочні вироби, холодна технологія, тістові заготовки, бродіння, вистоювання, випікання виробів, картопляний крохмаль, виробництво хлібобулочних виробів
Бібліографічний опис