Молекулярно-біологічні методи оцінки безпечності та автентичності харчових продуктів та інгредієнтів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було дослідження, характеристика та обґрунтування доцільності розробки та проведення сучасних молекулярно-біологічних методів контролю якості, автентичності та безпеки харчових об'єктів за генетичними ДНК-маркерами продуктів та інгредієнтів або їх контамінантів.
Опис
Молекулярно-біологічні методи оцінки безпечності та автентичності харчових продуктів та інгредієнтів / І. В. Лопотан, Є. О. Котляр, О. І. Данилова, Л. М. Пилипенко // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 64–66. – Бібліогр.: 8 назв.
Ключові слова
молекулярно-біологічні методи, оцінка безпечності продуктів, харчові продукти
Бібліографічний опис