110462 Спосіб виробництва крупи з вівса

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва крупи з вівса, що включає очищення зерна від домішок, воднотеплову обробку, шліфування, сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю 12,0-14,0 % шліфують на одній шліфувальній системі, сортують, пропарюють при тиску пари 0,05-0,15 МПа протягом 2-4 хв. та підсушують до вологості 12,0-12,5 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно голозерного вівса сорту "Саломон".
Опис
Пат. на корисну модель 110462 Україна, МПК (2016.01) A23L 7/00, B02B 3/00. Спосіб виробництва крупи з вівса / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Гулавський В. Т. ; власник Одес. нац. акад. хар. технологій. – № u2016 03628 ; заявл. 05.04.2016 ; опубл.10.10.2016, Бюл. № 19.
Ключові слова
вівсяна крупа, виробництво крупи з вівса, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, шліфування зерна, сортування зерна, голозерний овес, пропарення зерна, підсушення зерна, голозерний овес сорту "Саломон"
Бібліографічний опис