Проектування холодильників для зберігання плодоовочевої продукції

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Грінь Д.С.
Анотація
У даному підручнику надана методологія проектування холодильників плодоовочесховищ на основі використання інформації діючих державних та міжнародних норм проектування будівельних конструкцій холодильників-плодоовочесховищ різного призначення (ДБН), та інформації діючих державних та міжнародних стандартів щодо властивостей продукції та технологічного регламенту її зберігання. Звернута увага на необхідність перевірки нормативних документів на внесення змін. Підручник може бути використаний студентами вузів, що навчаються по спеціальностях «Холодильні машини і установки», а також фахівцями в галузі холодильної техніки і технології при виконанні проектних розробок будівництва нових або реконструкції діючих холодильників для зберігання рослинницької продукції.
This tutorial presents the methodology of designing refrigerators for storing fruits and vegetables through the use of national and international standards for design of building structures of refrigerators for various purposes (ДБН) and information of existing national and international standards about the properties of the products and technological regulation of its storage. Drawn attention to the need to review regulations to make the change. The tutorial can be used by University students, who study in refrigerating machines and plants, as well as engineers and scientists in the development of projects of construction of new and reconstruction of operating the refrigerator for the storage of plant products.
Опис
Хмельнюк, М. Г. Проектування холодильників для зберігання плодоовочевої продукції [Текст] : підручник / М. Г. Хмельнюк, В. П. Кочетов, А. В. Форсюк ; під заг. ред. М. Г. Хмельнюк ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Грінь Д.С., 2015. - 162 с. - Бібліогр.: с. 157. - ISBN 978-617-7243-66-2.
Ключові слова
продовольча безпека, холодильне зберігання, проектування холодильників плодоовочесховищ, конструктивні вимоги, заморожування рослинницької продукції, зберігання замороженої продукції, компонування камер зберігання, проектні рішення, розташування холодильників, вибір холодильного обладнання, розрахунок холодильного обладнання, розрахунково-пояснювальна записка, продовольственная безопасность, холодильное хранение, проектирование холодильников плодоовощехранилищ, конструктивные требования, замораживание растительной продукции, хранение замороженной продукции, компоновка камер хранения, проектные решения, расположение холодильников, выбор холодильного оборудования, расчет холодильного оборудования, расчетно-пояснительная записка
Бібліографічний опис