111264 Спосіб виробництва крупи з пшениці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва круп з пшениці, що включає очищення зерна від домішок, водно-теплову обробку, шліфування і сортування продуктів шліфування, який відрізняється тим, що, зерно пшениці із вологістю 12,0-14,0 % шліфують на одній шліфувальній системі, сортують у два етапи - на першому видаляють дрібку і частину борошенця, а на другому - видаляють решту борошенця та пропарюють при тиску пари 0,10-0,15 МПа протягом 2-4 хв. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно пшениці сорту "Чорноброва".
Опис
Пат. на корисну модель 111264 Україна, МПК (2016.01) A23L 7/00, B02B 3/00. Спосіб виробництва крупи з пшениці / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u2016 03491 ; заявл. 04.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.
Ключові слова
крупа з пшениці, виробництво крупи з пшениці, очищення зерна, водно-теплова обробка зерна, шліфування зерна, сортування зерна, пропарення зерна, пшениця сорту "Чорноброва"
Бібліографічний опис