Використання екстракту з актинідії для покращення сенсорних характеристик посічених м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було дослідити можливість використання ферментів рослинної сировини, а саме водних екстрактів плодів актинідії, для покращення сенсорних характеристик яловичини, яка містить сполучної тканини більше 10 % .
Опис
Агунова, Л. В. Використання екстракту з актинідії для покращення сенсорних характеристик посічених м’ясопродуктів / Л. В. Агунова, О. М. Янішогло // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 121–123 : табл.
Ключові слова
екстракт з актинідії, сенсорні характеристики, посічені м’ясопродукти
Бібліографічний опис