97825 Композиція інгредієнтів для виробництва мармеладу дієтичного

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва дієтичного мармеладу, що містить солодкий компонент, пектин, кислоту лимонну, лактат натрію, есенцію, барвник харчовий, яка відрізняється тим, що вона додатково містить патоку, а як солодкий компонент - фруктозу і полідекстрозу.
Опис
Пат. на корисну модель 97825 Україна, МПК А23G 3/52 (2006.01), A23L 1/06 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва мармеладу дієтичного / Іоргачова К. Г., Гордієнко Л. В., Аветісян К. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201410339 ; заявл. 22.09.2014 ; опубл. 10.04.2015, Бюл. № 7.
Ключові слова
дієтичний мармелад, виробництво дієтичного мармеладу, пектин, лимонна кислота, лактат натрію, патока, фруктоза, полідекстроза
Бібліографічний опис