Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: 101372 Композиція інгредієнтів для приготування продукту «Швидкозаморожений овочевий салат з водоростями»
Other Titles: Пат. на корисну модель 101372 Україна, МПК A23L 1/325 (2006.01)
Authors: Козонова, Ю. О.
Авдєєва, А. А.
Keywords: салат з водоростями
швидкозаморожений овочевий салат
ламінарія
спіруліна
фукус
солодкий перець
зелений горошок
капуста броколі
Issue Date: 2015
Abstract: 1. Композиція інгредієнтів для приготування продукту, що містить ламінарію і овочевий компонент, яка відрізняється тим, що додатково містить спіруліну та фукус, а як овочевий компонент - перець солодкий, горошок зелений, капусту броколі, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %: перець солодкий 22-30 горошок зелений 12-20 капуста броколі 18,5-25 ламінарія відварена 22-30 спіруліна 3-35 фукус (порошок) 0,5-1. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона містить спіруліну у вигляді порошку в кількості 3-5 %. 3. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона містить відварену спіруліну в кількості 25-35 %.
Description: Пат. на корисну модель 101372 Україна, МПК A23L 1/325 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування продукту «Швидкозаморожений овочевий салат з водоростями» / Козонова Ю. О., Авдєєва А. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201502152 ; заявл. 11.03.2015 ; опубл. 10.09.2015, Бюл. № 17.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/4755
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pat_kor_101372.pdf177.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.