102576 Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування майонезу, що містить олію рафіновану дезодоровану, яєчний порошок; гірчичний порошок; цукор; сіль кухонну; 80 %-ну оцтову кислоту; білковий компонент і воду, яка відрізняється тим, що як білковий компонент вона містить мікропартикулят сироваткових білків.
Опис
Пат. на корисну модель 102576 Україна, МПК A23L 1/24 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування майонезу «Провансаль» / Тележенко Л. М., Дідух Г. В., Капчан В. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201503625 ; заявл. 17.04.2015 ; опубл. 10.11.2015, Бюл. № 21.
Ключові слова
майонез «Провансаль», приготування майонезу, олія рафінована дезодорована, яєчний порошок, гірчичний порошок, оцтова кислота, мікропартикулят сироваткових білків
Бібліографічний опис