103618 Спосіб подовження терміну зберігання м’яса птиці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб подовження терміну зберігання м'яса птиці, що передбачає охолодження тушок птиці до (-1)-0°С, обробку попередньо охолоджених тушок і наступне їх зберігання при температурі не вище 4 °C, який відрізняється тим, що охолоджені тушки пакують в харчову плівку, герметично кліпсують і вміщують в ємність з дистильованою водою, яку розміщують в камеру апарата високого тиску і обробляють при 200-250 МПа протягом 10-30 хвилин при 18-20 °C, після чого оброблені таким чином тушки знову охолоджують до температури зберігання.
Опис
Пат. на корисну модель 103618 Україна, МПК (2015.01) А23В 4/00, А23В 4/06 (2006.01) Спосіб подовження терміну зберігання м’яса птиці / Віннікова Л. Г., Прокопенко І. О., Солецька А. Д. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201505782 ; заявл. 12.06.2015 ; опубл. 25.12.2015, Бюл. № 24.
Ключові слова
зберігання м’яса птиці, охолодження тушок птиці, харчова плівка, дистильована вода, апарат високого тиску
Бібліографічний опис