Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: 103620 Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів
Other Titles: Пат. на корисну модель 103620 Україна, МПК А21D 8/02 (2006.01)
Authors: Гулько, Г. В.
Лебеденко, Т. Є.
Кожевнікова, В. О.
Keywords: хлібопекарські пресовані дріжджі
активування дріжджів
живильне середовище
пшеничне борошно
активуюча добавка
шипшина
меліса
глід
екстрагування
Issue Date: 2015
Abstract: 1. Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів, що включає приготування живильного середовища, шляхом змішування борошна пшеничного вищого ґатунку з активуючою добавкою, внесення в живильне середовище подрібнених хлібопекарських пресованих дріжджів, перемішування отриманої суміші і наступну витримку, який відрізняється тим, що як активуючу добавку використовують суміш водних екстрактів шипшини і меліси або глоду і меліси, а процес здійснюють при співвідношенні борошно пшеничне вищого ґатунку, суміш екстрактів шипшини і меліси або глоду і меліси:хлібопекарські пресовані дріжджі, рівну (2-3):(7:9):1 відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що водні екстракти готують шляхом замочування плодів шипшини і глоду та листя меліси у воді і наступному екстрагуванні протягом 30 хвилин при температурі 90-100 °C.
Description: Пат. на корисну модель 103620 Україна, МПК А21D 8/02 (2006.01). Спосіб активування хлібопекарських пресованих дріжджів / Гулько Г. В., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201505784 ; заявл. 12.06.2015 ; опубл. 25.12.2015, Бюл. № 24.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/4798
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pat_kor_103620.pdf158.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.