105299 Установка для опріснення води

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Установка для опріснення води, що містить ємність зі стрижневими робочими органами, з'єднаними з холодильною системою, на яких наморожуються блоки льоду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить циркуляційний насос, теплообмінник, ресивер, виконавчий механізм, блок управління і датчик температури, установлений на вході ємності зі стрижневими робочими органами, при цьому вихід теплообмінника сполучений з ресивером, який сполучений через триходовий клапан з циркуляційним насосом, вихід якого сполучений з входом ємності зі стрижневими робочими органами, вихід ємності зі стрижневими робочими органами сполучений з триходовим клапаном і входом теплообмінника, вхід блока управління сполучений з датчиком температури, а вихід з виконавчим механізмом, вихід якого сполучений з триходовим клапаном.
Опис
Пат. на винахід 105299 Україна, МПК C02F 1/22 (2006.01). Установка для опріснення води / Василів О. Б., Коваленко О. О., Тітлов О. С., Іщенко С. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № а201300397 ; заявл. 11.01.2013 ; опубл. 25.04.2014, Бюл. № 8.
Ключові слова
опріснення води, установка для опріснення води, стрижневі робочі органи, холодильна система, циркуляційний насос, теплообмінник, ресивер, виконавчий механізм, блок управління, датчик температури, триходовий клапан
Бібліографічний опис