86713 Спосіб одержання мікропартикуляту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб одержання мікропартикуляту, що включає обробку підсирної сироватки, осадження білка, нагрівання та охолодження, який відрізняється тим, що в знежирену підсирну сироватку вводять лимонну кислоту до рН=5,2-5,6, підкислену таким чином сироватку нагрівають до температури 95-97 °C і витримують при даній температурі 20-30 хвилин, після цього охолоджують до 39-40 °C, фільтрують і видаляють лактозу шляхом трикратного промивання водою, отриманий продукт пресують, підігрівають до 95-97 °C і гомогенізують при 20-25 мПа.
Опис
Пат. на корисну модель 86713 Україна, МПК (2013.01) А23С 13/00. Спосіб одержання мікропартикуляту / Дідух Г. В., Гусак-Шкловська Я. Д., Лампіцька Ю. Ю. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201308048 ; заявл. 25.06.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1.
Ключові слова
мікропартикулят, одержання мікропартикуляту, підсирна сироватка, лимонна кислота, лактоза, гомогенізація
Бібліографічний опис