Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області

Анотація
Монографія містить результати досліджень, присвячені автентичності продуктів та напоїв в Одеській області (хліб, сир, вино, бринза, пиво) та історичним особливостям появи (кава, чай), вживанню та змінам у раціоні харчування мешканців, згідно яких автори пропонують прокласти туристичні маршрути та підвищити ефективність туристичного та дегустаційного бізнесу. Розраховано на фахівців з управління в туризмі, вчених-туризмологів, викладачів, аспірантів, магістрів, практиків туристичного та дегустаційного бізнесу.
Опис
Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області [Текст] : монографія / І. С. Калмикова, В. О. Кожевнікова, Т. Є. Лебеденко та ін. ; за заг. ред. О. О. Меліх ; Одес. нац. акад. харч. технологій. – Київ : ХАМЕЛЕОН К, 2018. – 137 с. : табл., рис. – ISBN 978-966-97562-3-7.
Ключові слова
туристичний бізнес, дегустаційний бізнес, Одеська область, локальні продукти, автентичні алкогольні напої, алкотуризм, крафтове пиво, крафтовий пивний туризм, національні традиції, локальні хлібобулочні вироби, етнотуризм, сирні дегустації, кавовий та чайний бізнес, туристический бизнес, дегустационный бизнес, Одесская область, локальные продукты, аутентичные алкогольные напитки, алкотуризм, крафтовое пиво, крафтовый пивной туризм, национальные традиции, локальные хлебобулочные изделия, этнотуризм, сырные дегустации, кофейный и чайный бизнес
Бібліографічний опис